Πρεμιέρα σήμερα για τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό και ο παρουσιαστής με την επιστροφή του είχε πολλά να πει. Ο Λιάγκας αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor και αποκάλυψε πως εκείνος την «έψησε» να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης. Ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε και για τη φημολογούμενη σχέση τους.

«H Ανθή έχει πάει στο Survivor γιατί εγώ την έψησα να πάει. Αλήθεια είναι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για να συνεχίσει: «Καθίσαμε ένα βράδυ μια ώρα στο τηλέφωνο και μου έλεγε γιατί να μην πάει. Το κορίτσι αυτό είναι ένα κορίτσι που επί επτά χρόνια ψάχνει να βρει δουλειά στην τηλεόραση και επειδή λένε ότι έχει βύσμα – δεν ξέρω πως είχε πάρει τότε την εκπομπή στην ΕΡΤ – αλλά αν είχε βύσμα με πατέρα πρώην Υπουργό της ΝΔ, θα μπορούσε να πάει στην ΕΡΤ και να είναι αν όχι παρουσιάστρια, ρεπόρτερ. Δεν άνοιξε η πόρτα της ΕΡΤ για την Ανθή Σαλαγκούδη».

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και τους ήθελαν να βρίσκονται σε σχέση κάτι που ωστόσο δεν ισχύει καθώς αυτό που τους συνδέει είναι μια στενή φιλία.

«Ένας φιλαράκος εδώ, πριν κανένα χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη. Η Ανθή είναι φίλη μου».


Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τη συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor