Αυτό το κορίτσι δεν σταματάει να μας εκπλήσσει κάθε φορά με ταλέντο, τα τραγούδια και τις μουσικές που γράφει.

Μιλάμε φυσικά για τη Piel Fluida, την κατά κόσμο Πολυξένη Λυκούδη που κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι στο youtube, σε παραγωγή, μουσική και στίχους δικού της.

Το τραγούδι λέγεται «What I Could Do For You» και είναι ένα ερωτικό ατμοσφαιρικό κομμάτι που σε ταξιδεύει. Όπως μας είπε το τραγούδι αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στο νέο της δίσκο για τον οποίο το τελευταίο διάστημα είχε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Όμως αποφάσισε ότι επειδή δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεται να βάλε μια παύση πάνω στο όλο project,  δίνοντας στον εαυτό της τον χρόνο που χρειάζεται για να δει το όλο θέμα με μία πιο ανοικτή οπτική, έτσι ώστε να μην χαλάσει ότι με κόπο έχει φτιαχτεί έως τώρα.

Στο μεσοδιάστημα όμως θα γράφει άλλα τραγούδια, σε διαφορετικά ίσως μονοπάτια, ανεβάζοντας τις μουσικές της για να κρατάει την επαφή με τον κόσμο ζεστή.

Το «What I Could Do For You» είναι ένα από αυτά τα κομμάτια και το ανέβασε την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής, κάνοντας για ακόμα μία φορά τη δική της ανατροπή και γράφοντας στο facebook τα εξής:

«Επειδή σήμερα είναι και της "Πολυξένης" και επειδή με λένε ανάποδο άνθρωπο είπα να σας κάνω εγώ δώρο για τη γιορτή μου. Αυτό είναι το νέο μου κομμάτι με τίτλο "What I Could Do For You".

Ευχαριστώ την Vinyl Records SKG για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το 2021 αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έχει πολλές νέες μουσικές. So... Stay Tuned and Safe».

Οπότε ας μείνουμε. Μουσικά τουλάχιστον αξίζει τον κόπο…


Piel Fluida - What I Could Do For You (Music Visualizer)