Το δικό της μήνυμα έστειλε η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, Μαρία Κυριακοπούλου για την έναρξη της φετινής διοργάνωσης.

Η βασίλισσα που συνεχίζει τη θητεία της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, φορώντας το στέμμα της και σε αυτό το φετινό διαφορετικό καρναβάλι,  λόγω των περσινών  ακυρώσεων των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, έγραψε τα εξής στο facebook:

«Σε μια εποχή που κάθε άλλο παρά εύκολη δεν την λες, έρχεται αυτό το ξεχωριστό Πατρινό Καρναβάλι του 2021 να μεταδώσει λίγη χαρά σε κάθε σπίτι, σε κάθε Πατρινό και μη και να φέρει την πολυπόθητη ελπίδα που μερικές φορές χάνουμε μέσα στον αρνητισμό των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας.

Την ελπίδα πως όλα όσα θέλουμε να έρθουν είναι δίπλα μας και μας περιμένουν, όταν όλα αυτά που βιώνουμε θα μοιάζουν με κακό όνειρο.

Εγώ και ο αγαπημένος μου τελάλης George Logaras χθες κάναμε μια ευχή...να γίνει του χρόνου Πατρινό Καρναβάλι...Μέχρι τότε όμως ας το διασκεδάσουμε όσο μπορούμε και όπως μπορούμε. Μόνο αισιοδοξία και θετική ενέργεια από εδώ και πέρα. Καλή μας αρχή!! Χαρούμενο Πατρινό καρναβάλι 2021!!! #patrascarnival2021».