Με το Συνέδριο για την Ενδοκρινολογία συνεχίζει και το 2021 το Ιατρικό Συνέδριο ΕΝΔΟΡΑΜΑ που διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιατρική διημερίδα που κάθε χρόνο διεξάγεται στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Φέτος προσαρμοσμένοι στις συνθήκες της πανδημίας του covid-19, η διεπιστημονική εκδήλωση «ΕΝΔΟΡΑΜΑ 20»  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το διήμερο 29 και 30 Ιανουαρίου 2021 με θέμα: «Ενδοκρινολογία-Διαβητολογία-Μεταβολισμός» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων.

Στα πλαίσια αυτού του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν τα τελευταία κλινικά περιστατικά και ιατρικά δεδομένα σε ό,τι αφορά στις εξελίξεις της επιστήμης της ενδοκρινολογίας. Παράλληλα θα γίνει ανασκόπηση των πλέον ενδιαφερόντων άρθρων που δημοσιεύθηκαν στη διεθνή βιβλιογραφία την περασμένη χρονιά σε όλα τα γνωστικά πεδία της συγκεκριμένης επιστήμης. Επίσης θα γίνει λόγος για τα τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα, τις ιδέες και την εφαρμογή νέων φαρμάκων που κυκλοφόρησαν την τελευταία περίοδο. Οι τομείς που θα καλυφθούν είναι οι εξής:  

Λιπίδια

Γυναικεία αναπαραγωγή

Ανδρική αναπαραγωγή

Παιδιατρική Ενδοκρινολογία

Υπόφυση

Σακχαρώδης διαβήτης

Διατροφή

Επινεφρίδια

Μεταβολισμός οστών

Θυροειδής 

Μέχρι τώρα το ΕΝΔΟΡΑΜΑ έχει πραγματοποιήσει 12 επιτυχημένα συνέδρια στα οποία έχουν λάβει μέρος 102 ομιλητές και πρόεδροι ενώ από αυτά έχουν διεξαχθεί 865 επιστημονικές δημοσιεύσεις και άρθρα.

Οποιοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, απαιτείται να κάνουν εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου: www.endorama.gr.