Στην εκπομπή «Έλα στη θέση μου» βρέθηκε καλεσμένος ο Μαρίνος Κόνσολος ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε τη μοναχικότητά του και εξήγησε ότι παραμένει χωρίς σύντροφο στη ζωή του.

Πριν από τρία χρόνια είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε κάνει σχέση για δέκα χρόνια. «Είναι η μόνιμη ερώτηση τα τελευταία τρία χρόνια από τότε που το είπα. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Η δουλειά μου και η προσωπική μου ζωή είναι δύο αυτόνομα πράγματα και προσπαθώ να μην τα εμπλέκω.

Μου αρέσει η μοναχικότητα, να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου. Μου δίνει τροφή να σκεφτώ, να δημιουργώ, να είμαι εντάξει στη δουλειά μου. Η συντροφικότητα είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, πρέπει να είσαι έτοιμος να μοιράζεις τον χρόνο σου, τη μέρα σου, τις σκέψεις σου», δήλωσε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα έβγαινα με θαυμάστρια από το Instagram, θέλω να προκύπτουν οι καταστάσεις. Να είμαι έξω και να προκύψει κάτι όμορφο. Δεν είμαι των εφήμερων σχέσεων, δεν έχω κάνει ποτέ one night stand θέλω να προκύπτουν όχι να κυνηγάω και να ψάχνω.

Μου έχει τύχει στο θέατρο να έρθει θαυμάστρια αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανα. Ο κόσμος μερικές φορές μπερδεύει τον ρόλο με την προσωπικότητα του ηθοποιού. Κάποια μπορεί να εντυπωσιάζεται από αυτό που βλέπει, αλλά η δική μου προσωπικότητα είναι διαφορετική από τον ρόλο μου».