Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του έχει επιλέξει να ζει πιο εναλλακτικά, μακριά από τον θόρυβο της πόλης και συγκεκριμένα σε ένα παραδοσιακό σπίτι, όπου έχουν υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Μάλιστα, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στον Αντώνη Σρόιτερ, μίλησε για τις μεγάλες και ριζικές αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του και τις συνήθειές του. Μία από αυτές είναι και η χειμερινή κολύμβηση.

Τι κι αν διανύουμε μήνα Γενάρη; O Θανάσης Ευθυμιάδης δεν διστάζει να βουτήξει στα παγωμένα νερά της θάλασσας και να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Μέσα στην θάλασσα.. Οραματίζομαι όλους τους ανθρώπους να νιώθουν Ειρήνη μέσα τους, να έχουν μία στέγη και καλή τροφή. Βλέπω από την καρδιά μου κάθε παιδί να έχει μπόλικη αγάπη, στοργή και φροντίδα ώστε να μπορεί να χαίρεται τα ταλέντα και τα χαρίσματά του. Βλέπω έναν κόσμο όπου η καρδιά είναι πιο σημαντική από το μυαλό.

Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι μοιράζουν και δεν συσσωρεύουν. Χρωματίζω τον κόσμο με τα χρώματα της δικαιοσύνης και της ισότητας. Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι σέβονται τη φύση και την ερωτεύονται ξανά. Και η φύση απαντάει, χαρίζει καθαρό νερό, καθαρό αέρα και τροφή. Όλα τα ζώα και όλα τα φυτά είναι χαρούμενα. Το βαθύ γέλιο βγαίνει από τις καρδιές των ανθρώπων.

Λέω ευχαριστώ για την αγάπη, κατανόηση, σοφία, θάρρος και ταπεινότητα ώστε να μπορώ να εκτελώ το κομμάτι που μου αντιστοιχεί. Να είμαι χρήσιμος. Είθε όλοι να έχουν την Αγάπη, κατανόηση, θάρρος και ταπεινότητα ώστε να μπορούν να εκτελούν το κομμάτι που τους αντιστοιχεί. Κάπως έτσι προσεύχομαι εγώ», γράφει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.