Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα μπεις σε περίεργες σκέψεις. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι στα καλύτερά του και με γνώμονα την λογική σου, εξέτασε τις καταστάσεις για να βρεις το καλύτερο που μπορεί να πάρεις από αυτές.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα βελτιώσει κατά πολύ την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Στη σημερινή ημέρα θα έχεις μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια, που θέλεις να δρομολογήσεις εδώ και πολύ καιρό.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις και όχι ισχυρογνώμων και απόλυτος, γιατί μόνο έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα που σε απασχολούν και σε κρατούν πίσω.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η σημερινή μέρα θα έχει καλές επιρροές για το ζώδιό σου. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην δώσεις αναβολές, αλλά τελείωσε μαζί τους μια και καλή τώρα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δε το περιμένεις. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ό,τι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε, λόγω της υπερεκτιμημένης σου αισιοδοξίας, να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, χρειάζεσαι σήμερα λίγη παραπάνω ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που αφορούν ομαδικές ενέργειες και κοίτα πρώτα να διεκπεραιώσεις τις δικές σου ευθύνες και αρμοδιότητες.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις γίνει λίγο περισσότερο απαιτητικός τον τελευταίο καιρό και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μη χάνεις τη ροή της σκέψης σου, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να μείνεις μακριά από τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δε σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δε θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αποφάσεις τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Γενικότερα το σημερινό Σάββατο είναι μια μέρα με δυσκολίες αλλά με συνέπεια και προσοχή, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Προσοχή μήπως παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα, δε θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, όσο δύσκολα κι αν σου φανούν εξαρχής, γιατί με σκέψη και υπομονή μπορείς να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.