Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Βαγγέλης Δρίσκας και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στη συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή στην ταξιδιωτική εκπομπή, «My Greece», όπως αναφέρει το zappit.

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Δρίσκας τόνισε πως «η συνεργασία μου με την Δέσποινα Βανδή ήταν εξαιρετική. Από τη μία είναι η σούπερ σταρ που ξέρουμε και από την άλλη είναι ένας άνθρωπος που ανοίγει το σπίτι του, μαγειρεύει, φιλοξενεί, έχει χιούμορ».

«Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με σκοπό να είμαι πίσω από τις κάμερες, αλλά στο πρώτο μας ραντεβού αποφασίσαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί» πρόσθεσε με χαμόγελο. «Ο κύκλος με τις δύο σεζόν του My Greece έκλεισε πέρυσι τον Νοέμβριο λόγω κορονοϊού. Η εκπομπή βασίζεται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίας και αρχαιολογικούς χώρους που ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι κλειστά όλα. Δεν ξέρω αν θα επανέλθει από τον Φεβρουάριο, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

«Φημολογείται ότι θα πάει στο MEGA. Εγώ προς το παρόν είμαι στο OPEN και έχω να παραδώσω αρκετά επεισόδια. Τώρα αν θα πάει στο Mega, πραγματικά, δεν το ξέρω. Δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε στη σύνθεση της εκπομπής ούτε στη σχέση μας. Αλλά, αν για κάποιο λόγο έχουν αποφασίσει να πάνε στο MEGA και πολύ γρήγορα, θα είναι δύσκολο για μένα τώρα πια γιατί ανήκω στο OPEN» υπογράμμισε ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Παράλληλα, ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής της καθημερινής μαγειρικής εκπομπής του OPEN «πρόδωσε» το πιο παράξενο συστατικό που έχει δοκιμάσει! «Αυγά μυρμηγιών. Είναι κάτι απειροελάχιστα πραγματάκια, σαν τριμμένο πιπέρι και ήταν σε μια φοβερή σαλάτα με φύλλα τσαγιού και αυγά μυρμηγιών. Αυτό ήταν ένα περίεργο πιάτο και πολύ νόστιμο».