Σε ρυθμό τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού είναι τις τελευταίες δύο μέρες το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, με τις πρόβες να κορυφώνονται, προκειμένου όλα να πάνε στην εντέλεια, το Σάββατο στις 23 Ιανουαρίου που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

H τελετή έναρξης θα είναι διαδικτυακή – τηλεοπτική, ωστόσο, αυτό δεν θα μειώσει καθόλου το θέαμα και τις καλλιτεχνικές δράσεις που θα γίνουν εντός του θεάτρου.

Εκτός αυτού θα υπάρχουν και συνδέσεις από εξωτερικούς χώρους από χαρακτηριστικά σημεία της Πάτρας που θα αφορούν ματιές στο παρελθόν, αναδεικνύοντας την ιστορία της διοργάνωσης, αλλά και της πόλης, διαγράφοντας ταυτόχρονα το μέλλον της.

Οι συντελεστές της εκδήλωσης και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από όλο αυτό που θα παρακολουθήσουμε σε μορφή live streaming στις 9 το βράδυ, από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, βρίσκονται στην κορύφωση των προβών τους, ενώ όλα γίνονται με βάση το πρωτόκολλο, τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις. 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και το Σάββατο θα δούμε από τις οθόνες τους υπολογιστή μας ή από την τηλεόραση μας μία διαφορετική τελετή, με θέμα της, το πλήρωμα του χρόνου. 

Δείτε φωτογραφίες της προέδρου του Καρναβαλικού Οργανισμού από τις πρόβες.