Και ξαφνικά, ο Βαγγέλης Περρής και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκίνησαν έναν καβγά στο Πρωινό με άρωμα Survivor. Για τα μάτια της Μαριπόσα, ή καλύτερα για την επαγγελματική της ιδιότητα -influencer- οι δύο συνεργάτες ενεπλάκησαν σε μια έντονη λογομαχία διάρκειας 8 λεπτών, όπως αναφέρει το zappit.

«Έχεις κάνει 10 φάουλ σήμερα», είπε ο Βαγγέλης Περρής και τα αίματα άναψαν. «Οι followers στο Instagram είναι η επαγγελματική της ιδιότητα» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Βαγγέλης Περρής απάντησε: «Κάνεις λάθος! Άλλον διάλογο άκουσες! Αυτό που ειπώθηκε δεν έχει σχέση με αυτό που λες. Κάτσε ρε Δημήτρη! Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προφανώς δεν είναι δουλειά της το Instagram, είναι το εργαλείο της. Λέμε ότι είναι Instagrammer, αλλά η δουλειά της δεν είναι το Instagram. Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε έναν άνθρωπο! Κάνεις λάθος!»

«Μόνο εσύ παρακολουθείς Βαγγέλη μου, εμείς βλέπουμε άλλο Survivor! Μας λες ότι είδαμε άλλα από αυτά που είδαμε», διέκοψε ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένας άκρατος λαϊκισμός, δεν ακούει κανείς τον άλλον. Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν είναι ανεπάγγελτη, όπως παρουσιάστηκε ειρωνικά προηγουμένως. Είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός. Γιατί γελάς Δημήτρη;» ρώτησε ο Βαγγέλης Περρής.

«Βαγγέλη δεν θα ήθελα να σου απαντήσω, μπορείς να συνεχίσεις. Εγώ είμαι λαϊκιστής και θα μαλώσουμε. Επειδή έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας στην τηλεόραση, ολοκλήρωσε γιατί εμείς που λαϊκίζουμε σου βρωμίζουμε τον λόγο. Εσύ βλέπεις άλλο Survivor. Ποια ιδιότητα; Σε μια παράσταση έπαιξε. Μη τρελαίνεσαι. Δεν είναι και η Κατίνα Παξινού. Εγώ τη γνώρισα ως ραδιοφωνική παραγωγό. Αυτός που δηλώνει ότι κάνει το ένα και το άλλο, ουσιαστικά δεν κάνει τίποτα», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εσύ είσαι πιο πολύ φίλος μου από αυτές!», είπε ο Περρής. «Δεν με έχεις υποστηρίξει ποτέ», παρατήρησε ο Ουγγαρέζος για να πάρει την απάντηση: «Θυμήσου, τη στιγμή που όλοι σε βαρούσαν, βρέθηκα και έγραψα ο μόνος. Εσύ είσαι φίλος μου παραπάνω από τα κορίτσια».

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Βαγγέλης Περρής έδωσε τέλος στη διένεξη αναφέροντας: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι από τα πιο αγαπητά μου πρόσωπα στην τηλεόραση. Το ξέρει, του το έχω αποδείξει».

«Με έχει στηρίξει πολύ ο Βαγγέλης και τον αγαπώ πολύ», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.