Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη ΒΙΠΕ Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι ενεργώντας από κοινού με ημεδαπό άνδρα, μετέβησαν σε αποθήκες εταιρείας και αφαίρεσαν προϊόντα, συνολικής αξίας 1.770 ευρώ, τα οποία εμφόρτωσαν σε αυτοκίνητο της δράστιδας.

Κατά την τέλεση της πράξης τους έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο της αποθήκης και αστυνομικοί που μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού συνέλαβαν την γυναίκα, ενώ ο άνδρας τράπηκε σε φυγή και αναζητείται για να συλληφθεί.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Μακύνεια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 ναρκωτικά δισκία.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, προέκυψε ότι η γυναίκα πριν από ένα μήνα προέβη σε συνταγογραφήσεις φαρμάκων χρησιμοποιώντας ΑΜΚΑ άλλων προσώπων.