Στην εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της, για τη συμμετοχή της στη «Μουρμούρα», ενώ εκμυστηρεύτηκε και το… φλερτ της στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

«Είπα σήμερα στον άντρα μου ότι δεν πρέπει να αμφιβάλλεις για μένα. Καλά, δεν αμφιβάλλει βεβαίως. Γιατί έχω ανεχτεί τόσα πολλά από σένα που αν δεν σε αγαπούσα δεν θα τα είχα ανεχτεί. Εντάξει τώρα αυτό είναι υπερβολικό έτσι όπως το λέω, λέμε πολλά τέτοια αστεία κάθε μέρα», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Για τη συμμετοχή της στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” η Ελένη Γερασιμίδου απάντησε: «Έχω καιρό που μπήκα στη Μουρμούρα ως μαμά. Δεν πηγαίνω συνέχεια, πηγαίνω όποτε χρειάζεται. Μου αρέσει πολύ, είναι πολύ ευχάριστο και πολύ ωραίο όλο το συνεργείο. Είναι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα πάρα πολλές φορές στο παρελθόν».

Για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε με μπόλικη δόση χιούμορ: «Με τον Βλαδίμηρο έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη και φλερτάρουμε πολύ. Του λέω συνέχεια “εκείνη η άσχημη η γυναίκα σου, τι κάνει;”».