Στον «Σφαίρα» και τη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο της καραντίνας, στην ιδανική γυναίκα που θέλει δίπλα του, αλλά και στην τηλεόραση.

«Δεν έχω καταλήξει τι με κάνει ευτυχισμένο. Υπεραγαπώ τη χώρα μου, αλλά κάποιες φορές νιώθω ότι δεν ζω σε δημοκρατική χώρα, νιώθω ότι δεν έχουμε δημοκρατία. Πρέπει να πεις αυτός που θέλουν να ακούσουν όλοι. Ε, όχι! Δεν θα το κάνω. Στην καραντίνα σκεφτόμουν αυτούς που περνάνε δύσκολα οικονομικά. Είναι ανάγκη της ψυχής μου να κάνω το οτιδήποτε που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο. Και ανατριχιάζει όλο μου το κορμί, ειλικρινά. Δεν μπορώ να διανοηθώ ανθρώπους που έχουν την ευχέρεια να βοηθήσουν και δεν το κάνουν», είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Θέλω μια ισχυρή γυναίκα δίπλα μου. Δεν θέλω μια γυναίκα που θα κάνει αυτό που θα της πω. Θέλω μια γυναίκα που θα με ανεβάζει, που θα μου πει “Νίκο, φεύγουμε αύριο και πάμε στην Αλάσκα”. Στην τηλεόραση το 80% από αυτά που λένε είναι αναλήθειες, αλλά δεν έχουν πει ποτέ κάτι άσχημο για μένα γιατί δεν έχω δώσει το δικαίωμα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αλλά αυτοί που είναι στην τηλεόραση και μιλάνε για μένα χωρίς να είμαι παρών και λένε ότι θέλουν χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα. Μπορώ να πω όμως με απόλυτη ειλικρίνεια πως πολλές φορές, το λέω στον κόσμο, αυτά που ακούτε στην τηλεόραση για κάποιους ανθρώπους και παρουσιάζεις έναν άνθρωπο όπως θέλεις εσύ εκείνη τη στιγμή και ο κόσμος φτιάχνει, σε αυτό που έχει πλάσει στο μυαλό του γι’ αυτόν τον άνθρωπο και λες “είναι τέτοιος;”. Έχει καταντήσει αηδιαστικό να βλέπεις κάποιους να κρίνουν τους πάντες», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Οικονομόπουλος.