Η Λένα Μαντά παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, την οποία θα δούμε ολόκληρη σε λίγες ημέρες. Σήμερα, όμως, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο η γνωστή συγγραφέας αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, όπως αναφέρει το zappit.

«Απομονώθηκε εντελώς η φράση μου για τον Κούλλη Νικολάου και τον Αντρέα Γεωργίου. Θα μας… βάλετε να τσακωθούμε με τους ανθρώπους. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όντως δεν δόθηκε συνέχεια σε μια συνεργασία. Μετά το «Βαλς» έχουμε βγει με τον Κούλλη κι έχουμε φάει. Το “αχάριστος” ειπώθηκε, αλλά έπρεπε να έχω βάλει… εισαγωγικά. Ήθελα κάτι που δεν μου δόθηκε, όχι οικονομικό, και μου έμεινε ένα μικρό παράπονο από τη συνεργασία μας», είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια συζήτηση χωρίς νόημα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Κούλλη ούτε με τον Αντρέα. Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα που τον είπα αχάριστο και δικαίως. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Δεν αθέτησαν τη συμφωνία μας, απλά θα ήθελα ένα ευχαριστώ», πρόσθεσε επίσης η Λένα Μαντά.