Ο διασώστης του ΕΚΑΒ Τάκης Μικές προ ημερών επανέφερε στη ζωή έναν άνδρα που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, την ώρα που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.

Σήμερα, ο Τάκης Μικές ανάρτησε στο Facebook μια φωτογραφία αγκαλιά με τον άνδρα που έσωσε, γράφοντας:

"Και ναι λοιπόν ιδού το θαύμα!!! Ο φίλος μου Άγγελος όρθιος! Ανάταξη ανακοπής! Για να δεις το θαύμα πρέπει να πιστέψεις σε αυτό, να μένεις πιστός στις αρχές στις αξίες και σε ότι έχεις εκπαιδευτεί και ορκιστεί να υπηρετείς» σημειώνει ο γνωστός διασώστης που δίνει και την ψυχή του για να σώσει ζωές. Και συνεχίζει: «Δεν μπορούμε πάντα να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα... αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα παρατάμε, αναγκάζομαι να προβάλλω το αυτονόητο διότι δυστυχώς δεν είναι για όλους το καθήκον αυτονόητο....

Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι η αυτοπροβολή. Ευχαριστώ όλους τους διαδικτυακούς φίλους για τα καλά τους λόγια, μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνάδερφο και εκπαιδευτή Παναγιώτη Κουκόπουλο που με δικό του αγώνα και πρωτοβουλία κατάφερε να περάσουμε το σχολείο ασφαλούς οδήγησης έτσι ώστε να μπορούμε να οδηγούμε γρήγορα και με ασφάλεια για την επίτευξη του στόχου! Έχω άξιους συναδέρφους και είμαι υπερήφανος για αυτούς! Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!"