Ο Παναγής Τζωρτζάτος έφυγε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη μέση της σεζόν και μιλώντας στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη είπε, όπως αναφέρει το zappit:

«Αν έλεγα ότι θα είμαι χαρούμενος, θα έλεγα ψέματα. Όταν κάτι τελειώνει πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία και συμφωνία, είναι στενάχωρο. Μου έγινε από το κανάλι μια τελείως διαφορετική πρόταση να μειώσουμε τις ώρες που είμαι στον τηλεοπτικό αέρα. Εγώ εκεί έμεινα. Κι επειδή ήταν μια τελείως διαφορετική συνεργασία από αυτή που είχε συμφωνηθεί τον Αύγουστο, δεν το ήθελα. Είπα παιδιά καλύτερα να το αφήσουμε εδώ».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ωστόσο, είχε κάποιες έξτρα πληροφορίες για το θέμα: «Αυτό που συνέβη είναι ότι του είπαν να εμφανίζεται λιγότερες φορές από αυτές που είχαν συμφωνήσει και για λόγους αξιοπρέπειας προτίμησε να φύγει. Εγώ ξέρω ότι δεν έπαιζε στη φάση δημοσίων σχέσεων και να τα έχει καλά από πίσω κλπ και έτσι τον έφαγε η μαρμάγκα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παρουσιάστρια, αν τον ήθελε θα έπρεπε να πατήσει πόδι και να πει θα μείνει γιατί ξεκινήσαμε μαζί. Απονήρευτος, την επόμενη φορά θα ξέρει. Πιστεύω ότι ήθελε να μείνει ο Παναγής».