Στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στη Φάρμα των επωνύμων, που αναδείχθηκε και νικητής.

«Ήμουν ο νικητής τότε, είχα κερδίσει ένα χρηματικό ποσό για κάποιο ίδρυμα, το οποίο είχε παραδώσει το κανάλι. Εμείς δεν πήραμε ούτε ευρώ τότε. Όχι βέβαια, δεν πληρωθήκαμε, αφιλοκερδώς το κάναμε. Δεν ήμουν άνετος με τα ζώα, αλλά εξοικειώθηκα εκεί. Δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός και πισώπλατα μαχαιρώματα. Το κέρδος μας ήταν η δημοσιότητα που παίρναμε μέσα από το ριάλιτι. Δεν θα ξεχάσω που κουβαλούσα νερό με τους κουβάδες για τις αγελάδες και που τραγουδούσα στη στρουθοκάμηλο», είπε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος για τη Φάρμα.

Στη συνέχεια, ο Στάθης Αγγελόπουλος τόνισε για τη Φάρμα: «Δεν παραγγέλναμε, τρώγαμε ότι είχε το σπίτι. Δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες επειδή ήμασταν επώνυμοι. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι ότι με έβαλαν στο σπίτι με ένα άλογο, αλλά ήταν τόσο άγριο που με έριξε κάτω και αυτό δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Είμαι διαθέσιμος για να ξαναμπώ στη Φάρμα, γιατί όχι;».