Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τις προσευχές της και την τηλεόραση, όπως αναφέρει το zappit.

«Δεν γυμνάζομαι, αλλά τρώω συναισθηματικά και για την ευχαρίστηση. Μετά την εγκυμοσύνη άλλαξε το σώμα μου, από “κόκκαλο” έγινα γυναίκα. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν “τα έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης; Η τάδε τα έχασε”. Θήλαζα μέχρι 8 μηνών και τα κιλά τα έχασα μετά.

Αναγκάστηκα να απολογηθώ για μια φωτογραφία στο Instagram και να πω ότι έφαγα και πρήστηκα, δεν είμαι έγκυος ξανά. Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη μου και μετά μου έβγαλε υποθυρεοειδισμό. Είχα μια παλίνδρομη κύηση. Πήγα στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι και προσευχήθηκα. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση όπως είναι, υπάρχει πολύ ανθρωποφαγία.

Δημοσιογράφος με έπαιρνε για δικό μου άνθρωπο να με ρωτήσει αν πέθανε για να το έχει αποκλειστικό. Δεν ξέρω τι θα κάνω επαγγελματικά από εδώ και πέρα. Είχα αγοραφοβία και πάθαινα κρίσεις πανικού και γι’ αυτό το λόγο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία», είπε η Κατερίνα Τσάβαλου.