Στις 18 Ιανουαρίου του 1965 στους Δελφούς, παντρεύτηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στην πιο πολυφωτογραφημένη ίσως, γαμήλια τελετή της δεκαετίας.

Στον επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο instagram που διαχειρίζεται ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία με τις μπομπονιέρες από τον γάμο τους. Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώθηκε η ημερομηνία του γάμου τους: «18 Ιανουαρίου 1965».

56 χρόνια πριν, ένας γάμος στους Δελφούς αποτελούσε το κοσμικό γεγονός όχι της χρονιάς, αλλά της δεκαετίας. Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας στους Δελφούς.

Το ζευγάρι την προηγούμενη ημέρα εργαζόταν κανονικά στο θέατρο και έτσι ξεκίνησαν για τους Δελφούς μέσα στη νύχτα, με διαφορετικά αυτοκίνητα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε επιλέξει ένα μακρύ, λευκό νυφικό με ουρά, από soie sauvage μοντέλο του Givenchy, αλλά... ραμμένο στην Ελλάδα. Η δεξίωση του γάμου έγινε στο ξενοδοχείο του Βουζά, που είχε κλειστεί εξ’ ολοκλήρου για τον σκοπό αυτό. Το ζευγάρι δεν άφησε παραπονεμένο τον κόσμο που συνέρρεε μοιράζοντάς τους 1.000 τούλινες μπομπονιέρες. Μάλιστα, είχαν ληφθεί μέτρα από την αστυνομία για να μην συμβούν επεισόδια από το συνωστισμό. Συγκεκριμένα, 50 χωροφύλακες με 5 αξιωματικούς προσπαθούσαν να επιβάλλουν την τάξη.

Στις 5 Ιουλίου του 1975, οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο, επισήμως λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.