Επανέρχονται στην Λαϊκή Αγορά οι πωλητές βιομηχανικών προϊόντων, από 18/1/2021, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1 α/ΓΠ.οικ. 3060/2021 - ΦΕΚ 89/Β/16-1-2021.

Σε κάθε Λαϊκή αγορά, από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

Το Σάββατο 23/1/2021 η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου θα λειτουργήσει με το 50% των παραγωγών πωλητών και εποχιακών αγροτικών προϊόντων καθώς και με το 50% των επαγγελματιών πωλητών των βιομηχανικών προϊόντων.

Οι πωλητές θα πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς και προστασίας των καταναλωτών (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και απόσταση από τους καταναλωτές).

Η απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Οι πωλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις θεωρημένες άδειές τους να τηρήσουν τις αποστάσεις και όλες τις παραπάνω υποδείξεις.

Η λαϊκή αγορά του Αιγίου θα λειτουργήσει με την καθοδήγηση υπαλλήλου του Δήμου Αιγιαλείας και τον έλεγχο της λειτουργίας θα μεριμνήσει η Δημοτική Αστυνομία και το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.