Δύσκολη μέρα για τη Φωλιά των Κου Κου. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, σε έντονα φορτισμένο κλίμα, έκαναν μια διαφορετική έναρξη, προχωρώντας σε δημόσια απολογία, μετά τον σάλο που προέκυψε από τις δηλώσεις των αδελφών Βαρουξή, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή πριν από μερικές ημέρες, όπως αναφέρει το zappit.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Χρήστος Βαρουξής και ο Παναγιώτης Βαρουξής, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού Στη φωλιά των Κου Κου, δήλωσαν ότι συνευρέθηκαν διαδοχικά με την ίδια κοπέλα, δίχως εκείνη να γνωρίζει ότι πρόκειται για διαφορετικά πρόσωπα -αγνοούσε δηλαδή ότι είναι δίδυμοι. Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και καταγγελίες, με αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης να απολογηθούν δημόσια.

«Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς. Γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης και τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου αναφέροντας τα εξής:

«Σκέφτομαι πως αυτές οι στιγμές, αυτό που βασικά απαιτούν, είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη».

Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και για να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο ειλικρινές συγγνώμη για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμα και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμα και με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε την σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια -και δεν αναφέρομαι στα τελευταία 4 μόνο. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση: πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα».