Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση που έκαναν τα αδέρφια Βαρουξή πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», όταν αποκάλυψαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει διότι δεν της το είχαν αποκαλύψει.

Μετά από αυτήν τους τη δήλωση, πολλοί ήταν εκείνοι που αποκάλεσαν τους πρώην παίκτες του «Big Brother» μέχρι και «βιαστές».

Ο Χρήστος Βαρουξής θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, λέγοντας πως «κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμός; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».

Την ανάρτηση αυτή κοινοποίησε στο προφίλ του και ο αδερφός του Παναγιώτης προσθέτοντας, «Σοβαρευτείτε».