Μπορεί η πανδημία να της έχει στερήσει τα live και τις ζωντανές εμφανίσεις όμως η Μαρία Μητρούλια δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια σε αυτό το δύσκολο διάστημα για το τραγούδι και γενικότερα για τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η 22χρονη τραγουδίστρια που γνωρίσαμε αρχικά από το Voice, όμως στη συνέχεια την είδαμε σε ορισμένες από τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Πάτρας, κερδίζοντας μας με τη φωνή της, ετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει το νέο της single.

Το τραγούδι αυτό θα είναι σε σύνθεση του ταλαντούχου και ιδιαίτερα δραστήριου Χριστόφορου Γερμενή και θα συμπεριλαμβάνεται στην δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει για τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε η Μαρία Μητρούλια έχει ετοιμάσει μαζί με τον Πατρινό μουσικό αρκετά τραγούδια και τα οποία θα τα παρουσιάζει ένα – ένα κάθε τρίμηνο περίπου, μέχρι τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει ο δίσκος.

Παράλληλα, η όμορφη τραγουδίστρια θα συμμετάσχει και σε ένα καρναβαλικό cd έκπληξη που ετοιμάζει ο Καρναβαλικός Οργανισμός και ο Περικλής Αλιώπης, με εννέα διασκευές γνωστών τραγουδιών, στο ύφος πάντα του Καρναβαλιού.