Πριν λίγες μέρες είδαμε σοκαρισμένοι, το βίντεο που προβλήθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και έδειχνε το ξυλοδαρμό του "σταθμάρχη" από αρνητές της μάσκας. Θεωρώ πως το τελευταίο που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει, είναι αν αυτά τα άτομα υποστηρίζουν τη θεωρία της επίπεδης γης, αν πιστεύουν ότι τα εμβόλια "τροποποιούν τα κύτταρα και τον οργανισμό μας", όπως αναγράφουν αφίσες στο κέντρο των μεγαλουπόλεων (ανάμεσα σε αυτές και η Πάτρα), αν διαδίδουν με παρρησία ότι για τον ιό αποκλειστική ευθύνη έχουν οι κεραίες 5G. Θέλετε και άλλα; Ανάμεσα σε αυτές τις θεωρίες, ακολουθούν οι θεωρίες ότι ο Μπιλ Γκειτς είναι πίσω από τα εμβόλια για την καθοδήγηση των πληθυσμιακών μαζών ακόμα και περί Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλουν να δημιουργήσουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση που μέσω των εμβολίων σκοπεύουν στην μείωση του πληθυσμού. Επίσης δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αν είναι σε πλήρη εσωτερική ταραχή, σύγχυση, ανασφαλείς, σαλεμένοι, γραφικοί ή αρειανοί.

Δεν σε ενδιαφέρει ούτε εσένα, ούτε εμένα, γιατί δεν έχω μυαλό και μάτια παρά μόνο για την οργή και την μανία με τ την οποία χτυπούν τους εργαζόμενους. Λέω εργαζόμενους, γιατί δεν είναι το πρώτο περιστατικό πάλι χθες είχαμε επίθεση σε υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας που ζήτησε από πολίτη να φορέσει μάσκα. Ας μην ξεχάσουμε και την επίθεση του γονέα σε Καθηγητή στην Κρήτη όταν ζήτησε από μαθητή πως για την είσοδο στο σχολείο πρέπει μα φορέσει μάσκα (και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του παιδιού του).

Και αυτοί που χτύπησαν τον εργαζόμενο στο Μετρό, ήταν νέοι. Άρα, έχουν την αποκλειστική ευθύνη οι νέοι ή μήπως και οι γονείς; Ας γίνουμε επιτέλους υπεύθυνοι, γονείς και παιδιά, γιατί μπορεί να κάνω κάποιο λάθος, αλλά μου φαίνονται από τις αποτρόπαιες εικόνες σαν έτοιμοι από καιρό την αγριότητα να "ξεχυθούν". Αυτό που θέλω να πω, είναι πως το θέμα δεν είναι ότι δεν φορούσαν μάσκα, αλλά η βία, το θράσος και ο λεονταρισμός που τους διέπει.

Με προβληματίζει ότι ήταν νέοι, θρασύδειλοι νέοι που χτυπούσαν έναν ανθρώπους -ίσως- στην ηλικία του πατέρα τους. Ας μην ψευδόμαστε, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ουκ ολίγες φορές έχουμε δει τέτοια περιστατικά και όταν πήγαμε να επέμβουμε ένας διπλανός μας είπε "κάνε ότι δεν είδες τίποτα, μην μπλέκεις τώρα".

Ας πάρουμε αυτά τα παραδείγματα μεγαλύτεροι και μικρότεροι σε ηλικία. Ας γίνουμε επιτέλους υπεύθυνοι, συνεπείς ευσυνείδητοι ως μέλη της κοινωνίας. Της κοινωνίας που έχει ξεπεράσει τόσες κρίσεις..

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ