Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου- Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί,   διότι σε τροχονομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη Χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, σταμάτησαν για έλεγχο δημοσίας χρήσεως αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο ημεδαπός και διαπίστωσαν ότι ο άνδρας μετέφερε τους τέσσερις αλλοδαπούς από τα Ιωάννινα στο Αντίρριο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο  μεταφοράς των μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ακόμη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα σε χωριό του Αγρινίου και με το πρόσχημα αγοράς λιπασμάτων, του απέσπασε μέσω της τραπεζικής εφαρμογής, (9.150) ευρώ, τα οποία μετέφερε σε λογαριασμό τρίτου.