Θύμα απάτης έπεσε μια ξενοδόχος στα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ένας άνδρας ζήτησε δωμάτιο για 13 διανυκτερεύσεις και συμφώνησε με τη ξενοδόχο να καταβάλλει το ποσό των 1.300 ευρώ συνολικά.

Ένα ποσό που αντιστοιχούσε στα 100 ευρώ τη βραδιά. Ωστόσο, η συνεννόηση με την ξενοδόχο για την καταβολή του χρηματικού ποσού έγινε με τον φερόμενο λογιστή του πελάτη.

Και ενώ οι συζητήσεις για το ζήτημα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν σε εξέλιξη με την καταβολή να γίνεται ηλεκτρονικά ο «λογιστής» κατάφερε να αποσπάσει από τον τραπεζικό λογαριασμό της ξενοδόχου το ποσό των 4.000 ευρώ.

Μόλις αντιλήφθηκε την απάτη η επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό στη Ασφάλεια Πατρών, ενώ για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία. Οι δράστες αναζητούνται. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι προσποιούμενοι ιατρό και λογιστή επικοινώνησαν με ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και ζήτησαν ένα δωμάτιο για πολυήμερη διαμονή.

Στη συνέχεια οι δράστες της είπαν ψευδώς θα πληρώσουν μέσω web – banking, το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ και καθοδηγώντας την παθούσα, ως προς την χρήση ηλεκτρονικής τραπεζικής εφαρμογής, της αφαίρεσαν 4.035 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό της, τα οποία μετέφεραν σε λογαριασμό τρίτου.