Με φόντο το Λονδίνο προετοιμάζεται ο Σάκης Πεφάνης και συνεχίζει τις προπονήσεις του, μη έχοντας σταματήσει όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας να δουλεύει για τον σκοπό του.

Ο αθλητής της Παναχαϊκής σκοπεύει να αγωνιστεί εφόσον όλα πάνε καλά με την πανδημία, στο Προ - Ολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο Λονδίνο, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Ο Πατρινός πυγμάχος θα συνεχίσει την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο, μία προσπάθεια που είχε σταματήσει όταν διακόπηκε η διοργάνωση του Προ - Ολυμπιακού τουρνουά, εξαιτίας της εμφάνισης της πανδημίας.

Το θετικό είναι ότι τα αποτελέσματα που είχε φέρει τότε ο Πατρινός πυγμάχος και τα οποία ήταν αρκετά καλά, πρόκειται να μετρήσουν κανονικά και έτσι η προσπάθεια του θα συνεχίσει από εκεί που είχε σταματήσει.

Στόχος του Σάκη Πεφάνη είναι να μπορέσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Προ - Ολυμπιακό τουρνουά να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Είναι δύσκολος ο στόχος του, αφού μέχρι ώρας κανένας Πατρινός πυγμάχος δεν έχει κατορθώσει μία συμμετοχή σε Ολυμπιάδα, με εξαίρεση βέβαια την περίπτωση του Μάριου Καπερώνη που πλέον έχει κρεμάσει τα γάντια του και είναι προπονητής στην Άμυνα Πατρών.

Ο πήχης έτσι έχε ανέβει ψηλά από τον ίδιο, όμως ο Σάκης Πεφάνης είναι ένας αθλητής μαθημένος για τα δύσκολα. Ο Νίκος Πλέας πιστεύει σε αυτόν και φυσικά εφόσον όλα πάνε καλά και πραγματοποιηθούν οι αγώνες στο Λονδίνο, όλη η Πάτρα και η πατραϊκή πυγμαχία θα είναι μαζί του.