Ολοένα και αυξάνεται η ομάδα του Project Κα.Πα, με περισσότερους εθελοντές να συμμετέχουν σε αυτή, με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Το πρωί της Κυριακής μαζεύτηκαν συνολικά 42 άνθρωποι για την πραγματοποίηση της δράσης "καθαρίζουμε την παραλιακή μέρος 2ο". Μάλιστα η ομάδα μετά την ολοκλήρωση της δράσης προχώρησε σε σχετική ανάρτηση αναφέροντας τα εξής:

«Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η δράση μας "καθαρίζουμε την παραλιακή μέρος 2ο", και μπορούμε να πούμε πως νιώθουμε ενθουσιασμένοι το λιγότερο!

Μαζευτήκαμε 42 άνθρωποι διαφόρων ηλικιακών γκρουπ, γεμάτοι όρεξη και ζωντάνια και πιάσαμε δουλειά στο λεπτό! Μετά από 3 ώρες καταφέραμε να μαζέψουμε 104 σακούλες σκουπιδιών και αρκετά μπάζα από το πάρκινγκ του Mare έως και την Κανελλοπούλου!

Και αυτό παιδιά με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς είναι 5200 λίτρα σκουπίδια. 5200 λίτρα σκουπίδια λοιπόν σφηνωμένα ανάμεσα σε βράχους και θάμνους και απλωμένα κατά μήκος της ακτογραμμής όλα 100% made by human!

Η ομάδα μας όμως όλο και μεγαλώνει και όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να οργανωθούν και να κάνουν μια καλή πράξη τα αποτελέσματα είναι μοναδικά!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσοι συμμετείχαν στην σημερινή δράση, Project Κα.Πα είστε όλοι εσείς! Η δράση μας εντάσσεται στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Κίνησης Καθαρισμών Κοινόχρηστων Χώρων Save Your Hood!».