Στην εκπομπή DOT. βρέθηκαν η Λάουρα Νάργες και ο Ηλίας Γκότσης. Με αφορμή τον τέταρτο κύκλο του Survivor , η γνωστή παρουσιάστρια και ο personal trainer μίλησαν για τη δική τους εμπειρία στο reality επιβίωσης. Η Λάουρα Νάργες, η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ΣΚΑΪ το 2017, αποκάλυψε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της:

«Δεν ήμουν εγώ η αργή, οι άλλοι απλά ήταν πιο γρήγοροι. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα αγωνίσματα, είναι τόσοι παράγοντες… η ζέστη, η πείνα, η άμμος. Τρέξτε λίγο στην άμμο να δείτε την γλύκα. Έχεις και τον σχολιασμό του παρουσιαστή, προσπαθείς να επικεντρωθείς στους συμπαίκτες σου που φωνάζουν το όνομά σου. Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά, πίστευαν πολύ σε εμένα και με ενθάρρυναν. Είχα τρομερή ηττοπάθεια.

Στο Survivor έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου. Αν είσαι πολύ ψαγμένος, θα περάσεις καλά. Αν δεν μπορείς να αντέξεις τον εαυτό σου ένα λεπτό παραπάνω, δεν θα περάσεις καλά. Την πείνα τη διαχειρίζεσαι… Μπορείς μετά να αντεπεξέλθεις. Φτάσαμε να τσακωνόμαστε για το ποιος έχει το μεγαλύτερο κομμάτι καρύδας. Πάντα έπαιρνα το μικρότερο, επίτηδες, για να φάνε οι άλλοι περισσότερο. Έχουν περπατήσει κατσαρίδες πάνω μου… Έχετε δει μόνο το 20% της κατάστασης που ζήσαμε.

Νομίζω το πιο extreme που είχα ζήσει… επιστρέφαμε από την παραλία και οι άνθρωποι που ζούσαν εκεί μας είδαν που πεινούσαμε και έρχεται ένας με ένα μηχανάκι και μας πέταξε μια φραντζόλα ψωμί. Ήταν ό,τι πιο νόστιμο έχω φάει. Το πέταξαν στο πάτωμα με λάσπες και απλά το σηκώσαμε και το φάγαμε. Το πιο νόστιμο ψωμί που έχουμε φάει».