Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το διαδικτυακό πάρτι έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού που διοργανώθηκε με επιτυχία το Σάββατο.

Το διαδικτυακό event μεταδόθηκε από τη σκηνή του "Royal Patras" μέσα από την ανάλογη μουσική των γνωστών dj's Κωνσταντίνου Γεωργίου, Παναγιώτη Κολλιόπουλου, Γιάννη Τζόβολου και Στέλιου Αποστολόπουλου.

Το πάρτι μάλιστα "σκαρφάλωσε" στη 3η θέση παγκόσμια στο mixcloud, έχοντας 14.000 views!


Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε μέσω της σελίδας «Του χρόνου μπούλες» στα κοινωνικά δίκτυα. Η σελίδα δημιουργήθηκε από μια ομάδα Καρναβαλιστών με σκοπό να τιμήσει την μεγάλη γιορτή της πόλης, όπως το επιτρέπει η σημερινή πραγματικότητα, ελέω πανδημίας.

Όπως αναφέρουν οι συντελεστές: «Σεβόμενοι απόλυτα όλα τα μέτρα και τους κανόνες, με μόνο στόχο την ευρηματική, ανατρεπτική, Καρναβαλική διάθεση θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε μια μικρή χαραμάδα χαράς και ελπίδας γιατί το Καρναβάλι από τα βάθη των αιώνων συνέθετε τον ύμνο για την άνοιξη της φύσης και της ζωής, της δημιουργίας και της αναγέννησης. Ο λαός γλεντούσε ακόμα και στις πιο μεγάλες δυσκολίες, εξευμενίζοντας τα στοιχεία της φύσης και την δύσκολη πραγματικότητα γιορτάζοντας το τέλος του δύσκολου χειμώνα, καλωσορίζοντας την καρποφορία και τη νέα ζωή!!!»

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: