Δίχως νικητή έληξε ο αγώνας της Παναχαϊκής με τα Τρίκαλα, στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή εξαιτίας της πανδημίας.

Ο αγώνας έληξε με σκορ 1-1 Η Πατρινή ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχε μία αρκετά καλή εμφάνιση και προηγήθηκε με γκολ του Αραβίδη στο 17’.

Ήταν το διάστημα που η ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει τον αγώνα. Στην επανάληψη η Παναχαϊκή έριξε την απόδοση της και τα Τρίκαλα έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Ευθυμίου στο 79’.

Έτσι η Πατρινή ομάδα αρκέστηκε στον έναν βαθμό, σε έναν αγώνα που ζητούσε να πάρει τη νίκη, καθώς έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και ζητάει την άνοδο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ν. Παπαδόπουλος) : Σούλης, Αποστολόπουλος (81' Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου (55' Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος, Αραβίδης, Μπάτροβιτς (81' Τσερούτι), Γιούσης (55΄ Παπαδόπουλος), Κουσκουνάς.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Α. Χαραλαμπίδης) : Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής, Σκόνδρας (74' Σιλβάνο), Ντιαλόσι, Αλμπάνης (66' Ευθυμίου), Πέλκας (87' Ζώγκος), Νιάρος.