Ο Μιχάλης Αρναούτης είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και την ομάδα των Διασήμων. Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο Μιχάλης Αρναούτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Μάλιστα, ο ίδιος δε δίστασε να ρίξει τα “καρφιά του” για την Ανθή Σαλαγκούδη, την Κάτια Ταραμπανκό και τους Διάσημους.

«Η Ανθή φαίνεται καλή κοπέλα, αλλά δεν είναι για το Survivor. Δεν περίμενα να αντικαταστήσουν εμένα με έναν άτομο του στιλ της Ανθής. Η Ανθή δεν είναι για το Survivor. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Το έχει καταλάβει και από μόνοι της», είπε για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Για την Κάτια Ταραμπανκό, ο Μιχάλης Αρναούτης τόνισε: «Να βρεις άβραστο ρύζι στα σκουπίδια δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Αν ήμουν εκεί θα γινόταν πανικός. Ίσως είναι ευνοημένη και ίσως έχει τις άκρες της ώστε να ευνοηθεί με το φαγητό ή το έκλεψε από τις προμήθειες».

Για το αν ξαναέμπαινε στο Survivor, ο γνωστός πυγμάχος είπε πως «περιμένω να με βάλουν πάλι, αλλά αν μου το προτείνουν θέλω να πάω στους Μαχητές. Θέλω να κοντραριστώ με τους Διάσημους, γιατί με έδιωξαν πολύ γρήγορα».