Στο web tv του “The caller” και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου έδωσε συνέντευξη η Λένα Μαντά, η οποία προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, όπως αναφέρει το zappit.

«Όταν έμαθα ότι βιβλίο μου πουλάει πάρα πολύ στην Κύπρο, ερωτεύτηκα τους Κύπριους χωρίς να έχω πατήσει το πόδι μου εκεί. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τον Αντρέα Γεωργίου ούτε με τον Κούλλη Νικολάου. Το πρόβλημά μου πάντα και αντιδρώ άσχημα είναι όταν ο άλλος με αδικεί. Μετά το «Βαλς με 12 θεούς» άνοιξαν διάπλατα σε αυτούς τους ανθρώπους οι πόρτες του ΑΝΤ1 και δεν μου είπαν ποτέ ένα ευχαριστώ. Είναι και οι δύο αχάριστοι και το λέω χωρίς να ντρέπομαι. Δεν με πήραν ποτέ ένα τηλέφωνο να μου πουν “ρε Λένα, να είσαι καλά”.

Εδώ δεν πληρώθηκε το Βαλς. Πήρα εγώ 1 ευρώ για τη μεταφορά του Βαλς; Όχι! Γιατί δεν είχα λεφτά για να το κάνουν. Όταν ήρθε στον ΑΝΤ1 και έπαιξε για 2 χρόνια και φάγανε ψωμί από αυτή τη δουλειά, μπράβο τους! Αλλά πάρε ένα ρημάδι τηλέφωνο και πες “ρε Λένα, να είσαι καλά”», είπε η Λένα Μαντά.