Ο Γιώργος Γερολυμάτος, μιλώντας στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και την Ματίνα Παγώνη. Πριν από αυτό, όμως, ένιωσε την ανάγκη, για ακόμα μια φορά, να μας διευκρινίσει ότι είναι στρέιτ στις σεξουαλικές του επιλογές, όπως αναφέρει το zappit.

«Είχαν γράψει για μένα ότι στο σεξ τα έχω κάνει όλα. Εννοούσα ότι έχω περάσει καλά, από όλες τις πλευρές. Και εκεί δόθηκαν διάφορες ερμηνείες. Επαναλαμβάνω και λέω όπως ξέρει όλος ο ελληνικός λαός, εγώ είμαι στρέιτ. Στο θέμα το σεξουαλικό με τις γυναίκες έχω κάνει και ξεπέτα, έχω ζήσει και τον έρωτα. Η ιστορία έχει γράψει για μένα, αποδεικνύονται αυτά. Επειδή έχουμε και παιδιά και καμιά φορά μπορεί να γίνει και παρεξήγηση, μεταφέρονται λάθος χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Για τις σχέσεις του με την Ματίνα Παγώνη εξομολογήθηκε τα εξής: «Με την Ματίνα Παγώνη είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Ερχόταν εκεί που τραγουδούσα και της αφιέρωνα το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου». Μιλάμε, είμαστε φίλοι, με καθοδηγεί, την παίρνω τηλέφωνο, γελάμε. Μου λέει να είμαστε αισιόδοξοι, άντε και πότε θα τραγουδήσεις να έρθουμε εκεί με την παρέα. Η Ματίνα Παγώνη δεν χόρευε ποτέ. Της αρέσει να βλέπει, γελάει, βαράει παλαμάκια, τραγουδάει».