Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Διονύσης Πρόιος, ο οποίος μίλησε για το MasterChef, τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, ρίχνοντας μάλιστα και… πιπεράτες ατάκες για το ζευγάρι, όπως αναφέρει το zappit.

«Στο MasterChef ήθελα να μου κάνουν μανικιούρ, αλλά δεν μου έφεραν ποτέ. Ήθελα να πιω καμιά τεκίλα σπίτι, αλλά απαγορευόταν, μέχρι που βρήκα τη λύση στο στούντιο. Όταν μαγειρεύαμε, είχαμε ποτάκια, οπότε έβαζα λιγάκι στο φαγητό και λιγάκι σε εμένα. Μια μέρα κάποια μέθυσε κι έγινε το έλα να δεις. Τους έβρισε στο πλατό και διακόπηκε το γύρισμα. Είχε πλάκα. Έγινε και σ@ξ στο παιχνίδι. Υπήρχε κι ένα ζευγάρι που ακόμα είναι ζευγάρι. Κοιμόμουν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και μερικές φορές ερχόταν και η Μαρία. Όχι, δεν έφευγα από το δωμάτιο. Δεν είχαμε και τηλεόραση, αλλά δόξα τω Θεώ είχαμε τη Μαρία και τον Δημήτρη. Μας έκαναν show στα μπαλκόνια, στο πλυντήριο, στο δωμάτιο», είπε αρχικά ο Διονύσης Πρόιος.

«Έχω γράψει βιβλίο για τους τέσσερις μήνες στο MasterChef. Ποτέ δεν είχα κουζίνα, εγώ έχω εστιατόρια. Μου παρουσιάστηκαν πολλές δουλειές, αλλά εγώ δεν είμαι μάγειρας. Δεν θέλω να αναλαμβάνω μια κουζίνα, εγώ είμαι από αυτούς που βρίζουν τον σεφ. Θέλω να κάνω μια εκπομπή που έχω εδώ και χρόνια στο μυαλό μου. Δεν θα πήγαινα να μαγειρέψω σε πρωινή εκπομπή, δεν μου αρέσουν αυτά. Πριν το MasterChef μου είχαν κάνει πρόταση για το Survivor», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Διονύσης Πρόιος.