Μέσα από το καφενείο στο Διαφάνι, η Αλίκη Αλεξανδράκη μεταφέρθηκε από τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό. Η Φαίη Σκορδά, βέβαια, ακολούθησε αντίστροφη φορά και την επισκέφθηκε στο καφενείο, όπως αναφέρει το zappit.

«Απαγορεύω την οποιαδήποτε ανάμειξη απέξω στην προσωπική μου ζωή, όπως εγώ δεν ανακατεύομαι στην προσωπική ζωή των άλλων. Αν θέλουν μου λένε, αν δεν θέλουν δεν μου λένε. Εγώ δεν θέλω να λέω», σημείωσε η Αλίκη Αλεξανδράκη στην κουβέντα που είχε με την παρουσιάστρια και συνέχισε: «Με έχουν φέρει πάρα πολλές φορές σε δύσκολη θέση σε συνεντεύξεις. Για το κοινό είμαι η ηθοποιός Αλίκη Αλεξανδράκη, δεν είμαι η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Με ενδιαφέρει να μιλήσω γι’ αυτό που κάνω για τον κόσμο, όχι γι’ αυτό που είμαι για μένα».

Τι λέει οι Αλίκη Αλεξανδράκη για τους νέους ηθοποιούς που παίζουν στις Άγριες Μέλισσες;

«Όλοι οι νέοι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες είναι υπέροχοι. Κάποια παιδιά από αυτά δεν τα ήξερα και έχω μείνει κατάπληκτη. Είναι πολλές φορές που τους βλέπω και λέω ρε συ πώς το έκανε αυτό; Και λέω μπράβο. Ένα μέρος της επιτυχίας αυτής της σειράς, οφείλεται πάρα πολύ στο κάστινγκ», αναφέρει η ηθοποιός.