Ποιο ζώδιο γίνεται ο γονιός κολλητός;, Ποιο ζώδιο είναι ο πιο υπερπροσταυτικός γονιός; Ο πιο απαιτητικός; Σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Κριός
Ο Κριός είναι στο μεταίχμιο για το αν θέλει ή όχι παιδιά. Ο Κριός δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θέλει παιδιά, δεν μπορεί να πει επίσης, με σιγουριά, ότι δεν θέλει. Έχει μια λίστα με πράγματα που θέλει να κάνει πριν κάνει το επόμενο βήμα, αλλά έχει και μια καρδιά γεμάτη αγάπη που ανυπομονεί να μοιραστεί με κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο.

Μέχρι να βρει τον ξεχωριστό αυτό άνθρωπο, ο Κριός εστιάζει στον εαυτό του και στις δικές του ανάγκες.

Αν αποφασίσει να κάνει παιδιά, η ενθαρρυντική σας φύση και η αφοσίωσή σας θα σας κάνουν καλούς γονιούς.
Οι Κριοί ενδιαφέρονται βαθιά για τους ανθρώπους αλλά μπορούν να γίνουν λίγο αυστηροί. Έτσι, συνήθως γίνονται αυστηροί γονείς με χρυσή καρδιά. Πατάνε πόδι αλλά συνεχίζουν να διδάσκουν τα παιδιά τους πως να έχουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Ταύρος

Αν κάποιος θέλει να κάνει παιδιά, αυτός είναι ο Ταύρος. Είστε πάντα ένας εραστής της οικογένειας και των παιδιών, αλλά δεν είστε από τα άτομα που θα επισπεύσουν τις διαδικασίες μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει η σκέψη να έχετε ένα παιδί.

Γνωρίζετε ότι τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο, γι΄αυτό και προτιμάτε να είστε σίγουροι ότι έχετε μια γερή και δυνατή σχέση με κάποιον προτού αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδιά. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθείτε να ονειρεύεστε την ημέρα που θα γίνετε γονιός.

Είστε ο δημιουργός του ζωδιακού κύκλου – ξέρετε πώς να δουλέψετε για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό θεμέλιο προτού δημιουργήσετε αριστουργήματα στη ζωή (και ναι, η δημιουργία μιας οικογένειας μετρά για εσάς ως αριστούργημα).

Είστε ο γονέας που πιστεύει ότι τα δικά του παιδιά είναι τα καλύτερα από όλα και ως υπομονετικός, υποστηρικτικός και αφοσιωμένος άνθρωπος, που είστε, είστε ο γονιός που εμπνέει τους άλλους να γίνουν καλύτεροι.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είστε πλασμένοι για γονείς. Ακόμη και το σώμα σας είναι φτιαγμένο για να κάνει παιδιά, αστρολογικά μιλώντας. Είστε το ζώδιο που αντιπροσωπεύεται από το καβούρι, το οποίο και είναι το μόνο ζώο του ζωδιακού κύκλου που μεταφέρει το σπίτι του στην πλάτη του.

Αυτό σημαίνει ότι βρίσκετε άνεση στην οικογένειά σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Είστε ένα υπομονετικό άτομο που λατρεύει να εργάζεται με παιδιά.

Υπάρχει κάτι σε αυτά τα μικρά πλάσματα που αναδεικνύει την ευαίσθητη φύση σας., Έχετε επίσης μια μητρική ενέργεια, κάτι που εξηγεί γιατί είστε πάντα πρόθυμοι να φροντίζετε τους φίλους και την οικογένειά σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εάν κάποιος αρρωστήσει, είστε αυτός που θα του πάει ένα πιάτο σούπα και θα μείνει δίπλα του μέχρι να γίνει καλύτερα. Αυτή η τάση που έχετε να φροντίζετε τους πάντες είναι αυτό που θα σας κάνει εξαιρετικούς γονείς… και θα σας δυσκολέψει να αφήσετε τα παιδιά σας να μεγαλώσουν.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα παιδιά, αλλά δεν τρελαίνονται να αποκτήσουν και δικό τους. Τους αρέσει να ξοδεύουν χρόνο με τα παιδιά φίλων τους επειδή τους φαίνονται χαριτωμένα.

Οι Δίδυμοι είναι ζώδια σοφά, αλλά αγαπούν την περιπέτεια της συγκίνησης και της τρελής ζωής. Προτιμούν να σκέφτονται άλλα πράγματα από το πότε θα αποκτήσουν παιδιά και έτσι πάνε αυτή τη σκέψη λίγο πιο πίσω. Οταν γίνονται γονείς μοιάζουν περισσότερο με το χαλαρό θείο ή θεία παρά με αυστηρό πατέρα ή αυστηρή μητέρα…

Παρθένος
Στους παρθένους αρέσει να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους και στους δικούς τους ανθρώπους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουν το ίδιο και με τα παιδιά τους.

Σίγουρα τους αρέσει να είναι στο πλευρό των φίλων τους και να φροντίζουν τα παιδιά των φίλων τους, αλλά δεν είναι απολύτως βέβαιοι ότι οι ίδιοι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Θεωρούν καλύτερο να ορίζουν κανόνες και να θέτουν τους άλλους υπό έλεγχο, παρά να γίνονται οι ίδιοι γονείς.

Eίναι τόσο πρακτικοί τύπου που μπορούν να ξεχωρίζουν τις ανάγκες τους από τις επιθυμίες τους.

Κάποια στιγμή στη ζωή τους θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, αλλά ξέρουν ότι πρέπει να εστιάσουν πρώτα στη δουλειά τους και στον εαυτό τους.

Έχουν υψηλά πρότυπα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να συζήσουν με κάποιον και να κάνουν παιδιά αν δεν γνωρίζουν από πριν ότι χωρίς αμφιβολία αυτός ο άνθρωπος είναι η απόλυτη επιλογή τους.

Ζυγός
Ζυγοί, είστε αυτοί που σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους κι αυτό περιλαμβάνει το να είστε ο αστείος γονέας με ένα μάτσο παιδιά γύρω του. Η σκέψη του να αποκτήσετε δικά σας παιδιά μια μέρα είναι κάτι που σας συναρπάζει.

Αγαπάτε την ιδέα να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον και να δημιουργήσετε μαζί του μια οικογένεια, αλλά υπό έναν όρο – θέλετε να βεβαιωθείτε πως η σχέση στην οποία βρίσκεστε είναι απολύτως τέλεια προτού μιλήσετε για παιδιά. Δε θέλετε να μεγαλώσετε παιδιά σε έναν κόσμο που δε θα είναι τέλειος.

Σας άρεσε πάντα η δέσμευση και το να είστε σε κάποια σχέση, είτε πρόκειται για την επαγγελματική σας ζωή, είτε για την προσωπική σας.

Εάν θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο στη ζωή σας, θα ήταν να είστε με κάποιον να σας αγαπά και να του ανταποδίδετε άνευ όρων την αγάπη σας.

Η ιδέα του να κάνετε δικά σας παιδιά σας ενθουσιάζει, γιατί είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε πόσο γεμάτη είναι η καρδιά σας.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί κάνετε τα πάντα στη ζωή σας με ένταση – εργασία, αγάπη και παιχνίδι – κι όταν σας μπει κάτι στο μυαλό, είναι πολύ δύσκολο να το αποβάλετε.

Έτσι, αν έχετε σκεφτεί πως θέλετε να κάνετε κάποτε παιδιά, πιθανότατα δε θα σταματήσετε να το σκέφτεστε. Ως ένα πιστό και προστατευτικό ζώδιο, θα γίνετε ένας γονιός που θα έκανε τα πάντα για τα παιδιά του.

Τείνετε να κάνετε σχέσεις που διαρκούν, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις βρείτε τον παντοτινό σας σύντροφο, είστε έτοιμοι να αποκτήσετε παιδιά.

Μοιράζετε την αγάπη σας παντού, οπότε δεν είναι περίεργο που λατρεύετε τα παιδιά. Ανήκετε επίσης, στο είδος του γονέα που πάντα λέει «αυτό είναι το παιδί μου» σε αθλητικά γεγονότα και ζητωκραυγάζει πάντα πιο δυνατά από όλους τους άλλους.

Τοξότης
Οι Τοξότες μπορεί να μην θέλουν παιδιά γιατί απλά δεν σκέφτηκαν ποτέ το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά. Είναι πολύ ειλικρινείς με το τι θέλουν στη ζωή και με το τι δεν θέλουν.

Αν τα παιδιά δεν είναι στο πρόγραμμά τους, θα το πουν απλά.

Θέλουν να είναι κυρίαρχοι της ζωής τους, και ακόμη και αν θέλουν παιδιά στο πολύ μακρινό μέλλον, στο παρόν τους αρέσει να ασχολούνται με τους εαυτούς τους.
Ετσι και αλλιώς έχουν πολύ καιρό μπροστά τους μέχρι να γίνουν γονείς και δεν χρειάζεται να ανησυχούν από τώρα…

Υδροχόος
Τα παιδιά τους Υδροχόους τους φοβίζουν γιατί δεν ξέρουν πώς να έρθουν σε επαφή μαζί τους, δεν ξέρουν πώς να νιώσουν άνετα με ένα παιδί.

Επίσης, συχνά δεν νιώθουν έτοιμοι για τις ευθύνες που συνεπάγεται ένα παιδί και πιέζονται όταν σκέφτονται ότι σε περίπτωση που κάνουν παιδί θα είναι εξαρτημένα από εκείνους και δεν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ότι θέλουν.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μισούν τα παιδιά.

Θέλουν μια ζωή γεμάτη ποικιλία και ανοιχτές πόρτες. Οι Υδροχόοι θέλουν να εξερευνήσουν και να απολαύσουν ό,τι τους προσφέρει η ζωή τους. Με απλά λόγια οι Υδροχόοι δεν σχεδιάζουν ποτέ να κάνουν παιδιά.

Ιχθύες
Ως ο σοφός του ζωδιακού, ένας ιχθύς θα γινόταν τέλειος γονιός μεταδίδοντας στα παιδιά του τη σοφία του και τις γνώσεις του. Άνθρωποι που προσφέρουν συχνά βοήθεια και δίνουν συμβουλές, επομένως θα το έκαναν με καταπληκτικό τρόπο και στα παιδιά τους. Οι ιχθύες εν μπορούν να αρνηθούν ότι τους αρέσει να βρίσκονται ανάμεσα σε παιδιά, αλλά θα ήθελαν να ήταν σίγουροι πριν αποκτήσουν τα δικά τους.

Θα μπορούσαν να γίνουν υπέροχοι γονείς γιατί και οι ίδιοι διαθέτουν αγάπη για τη φαντασία και τα όνειρα. Μάλιστα, οι ιχθύες γίνονται και τέλειοι μπέιμπι σίτερ, καθώς ξέρουν πώς να κάνουν τα μικρά παιδιά να περνούν όμορφα στο… φανταστικό πλανήτη τους. Το όνειρό τους είναι να βρουν την άνευ όρων αγάπη πριν κάνουν παιδιά…