Ήταν γνωστό από την περασμένη χρονιά.

Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού του 2020, Μαρία Κυριακοπούλου, θα ήταν και η βασίλισσα του ερχόμενου καρναβαλιού του 2021.

Ο λόγος είναι ότι η όμορφη Πατρινή εξαιτίας της κατάστασης της πανδημίας και της ακύρωσης των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού το τελευταίο Σαββατοκύριακο, ούτε φόρεσε το στέμμα της, ούτε το υπέροχο φόρεμα της, ούτε ανέβηκε στο άρμα της.

Θεωρήθηκε αδικία από τη στιγμή που η ακύρωση της στέρησε όλα τα παραπάνω να μην είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού του 2021. Θα πει κανείς και εν μέρει θα έχει δίκιο; Γιατί φέτος υπάρχει πιθανότητα να ανέβει στο άρμα της και να παρελάσει, φορώντας το στέμμα της;

Να παρελάσει ασφαλώς όχι. Όμως από ότι μαθαίνουμε θα έχει έναν ενεργό ρόλο σε όλες τις διαδικτυακές και τηλεοπτικές  εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Καρναβαλικός Οργανισμός και ναι,  κάποια στιγμή θα τη δούμε με το φόρεμα της, το στέμμα της και όλα τα σχετικά.

Ως εδώ. Τα υπόλοιπα είναι εκπλήξεις. Πάντως, η Μαρία Κυριακοπούλου, η ραδιοφωνική παραγωγός του UP Fm, του ραδιοφώνου του Πανεπιστημίου Πατρών, πρόκειται να περάσει στην ιστορία ως η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού που δεν παρέλασε με το άρμα της στις επίσημες παρελάσεις της διοργάνωσης, καθώς αυτές δεν έγιναν ποτέ.