Συστατικά

1 τορτίγια, συσκευασμένη
1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
3 κουτ. της σούπας σάλτσα ντομάτας
1 μπέικον, κομμένο σε κυβάκια
2 πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
1/3 του φλιτζανιού κίτρινο τυρί της επιλογής σου, τριμμένο
1 πρέζα ρίγανη
λίγο πιπέρι για γεύση

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τοποθετείς την τορτίγια. Ραντίζεις με ελαιόλαδο, σκόνη σκόρδου, αλάτι και πιπέρι.
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά και την αφαιρείς από τον φούρνο.
Παράλληλα, σοτάρεις το μπέικον σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Απλώνεις τη σάλτσα ντομάτας ομοιόμορφα πάνω στην τορτίγια και στη συνέχεια προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα.
Ψήνεις για δέκα λεπτά και σερβίρεις.

Πηγή: tlife.gr