Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε και απάντησε για όλα. Θα είναι στην επιτροπή του YFSF; «Έγινε κάποια κουβέντα για την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, αλλά είμαι στον ΣΚΑΪ. Θα ήθελα πάρα πολύ γιατί έχω περάσει υπέροχα, ζηλεύω. Τα κανάλια δεν είναι παρέες, προφανώς δεν ήταν πολύ εύκολο και το κατάλαβα, δεν ήταν παράλογο», εξομολογήθηκε, όπως αναφέρει το zappit.

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε στη συνέχεια για το Survivor: «Βλέπω Survivor φανατικά. Επειδή δεν βλέπω καμία εκπομπή από αυτές που σχολιάζω, με το Survivor κάπως έχω κολλήσει».

Για τη σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη, ο Νίκος Μουτσινάς τόνισε τα εξής: «Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς φιλία με την έννοια που μπορεί να έχει ο κόσμος στον εγκέφαλό του. Από εκεί και πέρα προχωράει η ζωή και είναι πολύ πιθανό κάποια πράγματα να εξοκείλουν και να μην υπάρχει η επαφή που υπήρχε. Συμβαίνουν και πράγματα προσωπικά στην ζωή του καθενός που μπορεί και να σε κλείσουν, να μην είσαι διαθέσιμος όπως ήσουν, να αλλάζει η συνθήκη σου, να πρέπει να φύγεις και στο εξωτερικό όπως έφυγε η Μαρία, εμένα «έφυγε» και η μαμά μου πέρασα ένα πένθος».

«Δεν υπάρχει κάποιος καβγάς, δεν έχει γίνει κάτι», ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουτσινάς.