Στο Gala και στην Μαρία Λεμονιά παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης η Βίκυ Καγιά κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για επαγγελματικές αποτυχίες που έχουν συμβεί στην καριέρα της.

«Μόνο μια και δυο; Πολλές. Αλίμονο αν σε μία ομολογουμένως δύσκολη επαγγελματική διαδρομή δεν υπάρχουν κι αυτές. Στον χώρο της μόδας κάποιες επιλογές δεν πήγαν καλά από την πρώτη στιγμή. Έπρεπε να δείξω υπομονή για να πετύχω τελικά. Όταν πήγα στην Αμερική, για έξι μήνες δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα. Απολύτως τίποτα. Δεν είχα κλείσει ούτε μία δουλειά. Έπειτα πήρα μπρος. Και στην τηλεόραση κάποια projects δεν πήγαν όπως ήθελαν. Ο «Πρωινός Καφές», καθώς και μία εκπομπή που παρουσίαζα στον ALPHA, το «Είσαι μέσα» δεν πήγαν τόσο καλά.

Βέβαια θα σου πω και κάτι που δεν το έχω πει ποτέ: ο «Πρωινός Καφές», εκείνος με τα σκετσάκια, τα αυτοσαρκαστικά αστεία, τη μόδα, ήταν πιο μπροστά από την εποχή του και το κοινό δεν ήταν έτοιμο να το δεχτεί. Τώρα πια αξιολογώ ότι ήταν λάθος και η ώρα προβολής. Πίσω από κάθε κακό κρύβεται πάντα ένα μάθημα ζωής. Το γεγονός ότι λειτουργήσαμε δύο μήνες μέσα σε υψηλό ανταγωνισμό και πίεση, με τον κίτρινο Τύπο ανεξέλεγκτο, με βοήθησε να αντιληφθώ ποια είμαι και τι θέλω να κάνω. Κι έτσι κατέληξα ήρεμα στο συμπέρασμα ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα.»