Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του με το Survivor και γενικά με τα ριάλιτι, τόνισε πως στεναχωρήθηκε που δεν θα βρίσκεται στο YFSF, ενώ αναφέρθηκε και στην Eurovision.

«Μου έγινε φέτος πρόταση για το Survivor, μου είχε γίνει στο παρελθόν και για το Nomads, αλλά έχω πει κατηγορηματικά όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που η ιδεολογία μου δεν μου επιτρέπει να πάω στο Survivor, γενικά είμαι εναντίον των ριάλιτι. Σε αυτό συγκεκριμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν ουσιαστικά ότι για ένα επώνυμο προϊόν διατροφής θα πρέπει εγώ να νικήσω τον διπλανό μου, να τον ξεπεράσω και τελικά να πάρω εγώ αυτό το έπαθλο», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το Survivor.

Για το γεγονός ότι δεν θα βρίσκεται στο νέο YFSF, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απάντησε: «Στεναχωρήθηκα που δεν θα είμαι στο YFSF γιατί ήταν το μόνο show που παρακολουθούσα και είχε κάτι όμορφο. Είναι λίγο κρίμα. Μίλησα με την εταιρεία μου, μίλησα και με τους ανθρώπους που το διοργανώνουν και μου είπαν ίσως στο επόμενο.

Όσον αφορά την Eurovision, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε: «Θα ήθελα να πάρω μέρος στην Eurovision. Δεν το βλέπω σαν διαγωνισμό, αλλά σαν μια πρόκληση, κάτι δημιουργικό. Είναι κάτι που σου ανοίγει τις πόρτες και μπορούν να σε δουν και άνθρωποι από τα εξωτερικό. Έχω αρκετά τραγούδια στη… βαλίτσα για Eurovision, αν κάποια στιγμή προκύψει».