Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου που μίλησε για τη νέα σειρά του Mega “Σχεδόν ενήλικες” στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τις Άγριες Μέλισσες, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή πως δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε στο Διαφάνι.

«Σχεδόν ενήλικες, μια καινούργια σειρά, με τους συνεργάτες που βρισκόμαστε μαζί είναι πάρα πολύ όμορφα. Είπα το “ναι” για πολλά πράγματα. Κατ’ αρχήν η Μυρτώ Κοντοβά που την εκτιμώ και τη γνωρίζω χρόνια. Από εκεί και πέρα οι υπέροχοι συνεργάτες. Από έναν δραματικό ρόλο σε έναν κωμικό, αυτή είναι η δουλειά του ηθοποιού. Το ψάχνω πολύ στο να κάνω διαφορετικά πράγματα, δεν μπορώ να κάνω τα ίδια και τα ίδια. Το ότι άφησα τον Θωμά Κυπραίο για τον Αποστόλη Καρκάτζο ήταν τεράστια πρόκληση για μένα.

Τον έχω… αφήσει τον Κυπραίο. Απ’ ότι είδα την περασμένη εβδομάδα κάτι έδειξαν πάλι, εικόνες του Κυπραίου στον τάφο… Αγαπήθηκε πολύ αυτός ο ρόλος, ένας χαρακτήρας που δεν τον συμπαθείς εύκολα. Αγαπήθηκε πολύ και αυτό είναι πολύ όμορφο. Όχι, δεν θα με ξαναδείτε, πέθανα, αυτοκτόνησα, τελείωσε. Του χρόνου κάτι άλλο», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.