Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στον φίλο και συνεργάτη του, Περικλή Κονδυλάτο, που βρίσκεται στο Survivor, ενώ απάντησε και για το ταμπού, όπως χαρακτηριστικά το αναφέρει, των ναρκωτικών και του αλκοόλ.

«Το ατελιέ μου ήταν το διαμέρισμα της Μελίνας Μερκούρη. Είμαι 40 χρόνια στο χώρο της μόδας. Κάθε δημιουργός πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο στυλ κι αυτό να είναι αναγνωρίσιμο. Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε διαφορετικά μοντέλα, πρέπει να σταματήσουν τα ταμπού και να πάψουν τα στερεότυπα.

Από μοντέλα θα ξεχώριζα τη Βίκυ Κουλιανού και τη Βίκυ Καγιά. Και οι δύο έκαναν σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Πρέπει το ταμπού των ναρκωτικών και του αλκοόλ να τελειώνει από αυτή τη χώρα. Ήταν μια εμπειρία που εύχομαι κανείς να μην την περάσει. Στη showbiz είμαστε αρκετοί που έχουμε αυτό το πρόβλημα», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

Για τον Περικλή Κονδυλάτο, ο Βασίλης Ζούλιας είπε: «Ο Περικλής Κονδυλάτος μας ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor μια εβδομάδα πριν φύγει. Ο κόσμος έμαθε μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής έχει κάνει την κορώνα που φόρεσε η Lady Gaga όταν ήρθε στην Ελλάδα. Ο Περικλής είναι ένας άνθρωπος που έχει καθαρές ηθικές αξίες, στο παιχνίδι είναι ο εαυτός του».