Συστατικά

700 γρ. κουνουπίδι, κομμένο σε φέτες
3 μεγάλα αβγά
1 κουτ. του γλυκού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1/3 του φλιτζανιού κίτρινο τυρί, τριμμένο
1 1/4 φλιτζάνια φρυγανιά, τριμμένη
αλάτι και πιπέρι (για γεύση)

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
Απλώνεις μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και ραντίζεις με ελαιόλαδο.
Σε ένα ρηχό μπολ, χτυπάς τα αβγά.
Σε ένα άλλο ρηχό μπολ, συνδυάζεις την τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι.
Περνάς τα κομμάτια κουνουπιδιού από το μείγμα αβγών.
Στη συνέχεια, τα περνάς από το μείγμα του άλλου μπολ.
Απλώνεις το κουνουπίδι στην λαδόκολλα και τα ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.

Πηγή: tlife.gr