Πρόωρο τέλος από το Pop Up είχε ο Παναγής Τζωρτζάτος, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί επειδή του ζητήθηκε να περιορίσει την παρουσία του από καθημερινή σε μία ημέρα την εβδομάδα, αναλαμβάνοντας ξεχωριστή στήλη.

Ο Παναγής Τζωρτζάτος, με μια ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το Pop Up και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.

Το κείμενο που έγραψε ο Παναγής Τζωρτζάτος

«Ο κύκλος του POP UP σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα, αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι! Τα «γιατί» τα «πως» και τα «αλλά» πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες, την Ηλιάνα που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, την Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, την Νανά και πολλούς ακόμα! Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο για αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου… Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους… πάμε για αλλά… #popup @popup_iliana», αναφέρει ο Παναγής Τζωρτζάτος.