Στη σκηνή του Madwalk 2020 είδαμε να κάνει πασαρέλα την Παρασκευή Κερασιώτη.

Η δεύτερη νικήτρια του φετινού GNTM φορούσε τα ρούχα της Σήλιας Κριθαριώτη και περπάτησε πάνω στη σκηνή κάτω από τον ήχο της φωνής της Ελένης Φουρέιρα.

Η Παρασκευή Κερασιώτη έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο επετειακό Madwalk 2020. Το 19χρονο μοντέλο περπάτησε στο catwalk φορώντας μία λαμπερή off the shoulders μίνι δημιουργία της καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μαζί με επίσης Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν και που ασφαλώς έδειξε για ακόμα μία φορά το ταλέντο της και πόσο το... έχει αυτό που κάνει.

Η Παρασκευή Κερασιώτη ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα για την καριέρα της, με εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, σε διάφορες εκδηλώσεις και περιοδικά, έχοντας μπει για τα καλά στον χώρο της βιομηχανίας της μόδας.

Λόγω της θέλησης που έχει ως χαρακτήρας, της επιμονής που την διακρίνει αλλά και της συγκέντρωσης στους στόχους που βάζει κάθε φορά, είναι αρκετοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν κάποιο από τα παιδιά από του GNTM, κατορθώσει και κάνει τελικά καριέρα, αυτή θα είναι σίγουρα η Παρασκευή.

Με λίγα λόγια οι μπούκερς και οι ειδικοί της μόδας ποντάρουν πάνω της για την εξέλιξη της, θεωρώντας την ήδη μία από τις ανερχόμενες κοπέλες στον χώρο.