ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αντιστροφή των επιπτώσεων του covid-19 μέσω της ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού

Τετάρτη, 20.1.2021, 15:00-18:00, online.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας αντιλαμβανόμενο τα σημαντικά προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου λόγω του COVID-19, προσφέρει στα μέλη του ένα βιωματικό σεμινάριο, με την Holistic Health Coach, Ασπασία Πρόβου, για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού ως αντίδοτο στην κρίση. Το αντικείμενο του ζωντανού, διαδικτυακού αυτού σεμιναρίου είναι η διαχείριση του στρες, η τόνωση της δημιουργικότητας και της θετικής σκέψης των επιχειρηματιών και των εργαζομένων της Περιφέρειας.

Η εισηγήτρια

Η Ασπασία Πρόβου The Whole Life Coach είναι μέλος του Orange Grove Patras και του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών. Το έργο της έχει διακριθεί πολλαπλά και έχει παρουσιαστεί σε διάφορα ΜΜΕ (CNN Greece, ANT1, Τα Νέα, Huffpost, CultureTrip, SHAPE κ.α.). Η ολιστική της προσέγγιση λαμβάνει υπόψη κάθε τομέα της ζωής του ανθρώπου ως δυνητικά καθοριστικό για την υγεία. Σχεδιάζει και την υλοποιεί Workplace Wellness Προγράμματα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το σεμινάριο

Μια επιχείρηση είναι ένας ζωντανός οργανισμός όποιο και αν είναι το μέγεθος της ή το αντικείμενό της. Υπάρχει για να καλύπτει μία ανάγκη, κατά κανόνα, για ένα κέρδος. Το να αποτελείται από υγιείς μονάδες, δηλαδή από χαρούμενους και υγιείς ανθρώπους θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι καθοριστικής σημασίας. Οι άνθρωποι είναι που παράγουν λύσεις, ιδέες και σχέσεις. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που νιώθοντας πλήρεις και όντας καλά, μπορούν να ανατρέψουν τη δυστοκία που έχει επιφέρει το lockdown, να βρουν τρόπους να προσαρμοστεί οργανισμός στα εξελισσόμενα δεδομένα και τις νέες ανάγκες που προκύπτουν.

Αυτό το σεμινάριο στοχεύει στην ουσία του προβλήματος σε πρακτικό και όχι σε θεωρητικό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν τι είναι το στρες και θα αναλάβουν δράση με μεθόδους και εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να έχουν τη δύναμη και τη διαύγεια ώστε να βοηθήσουν τον εαυτό τους αλλά και τον οργανισμό στον οποίο ανήκουν να παραμείνει ανθεκτικός και προσαρμοστικός στην πρωτοφανή αυτή συγκυρία.

Θα παρουσιαστούν τα απτά και οικονομικά μετρήσιμα οφέλη της στήριξης του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από πραγματικά παραδείγματα και η ανέξοδη διαδικασία που μπορεί να ακολουθήσει μία επιχείρηση για να υλοποιήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Εγγραφή

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απαιτείται δήλωση συμμετοχής εδώ: https://forms.gle/Aufccxp58f7T63hw6

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Νόρα Νικολοπούλου, Επιμελητήριο Αχαίας, τηλ. 2610 277 779 (εσωτ 11).