Στην Ιωάννα Τούνη και το πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε στο Ντουμπάι αναφέρθηκε, το πρωί της Κυριακής, η παρέα του «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN. Ο Παύλος Σταματόπουλος, μάλιστα, δε δίστασε να εκφράσει την κάθετα αντίθετη άποψη του για την στάση που κράτησε η εκρηκτική ξανθιά στα social media, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος είπε στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου πως «η δική μου ταπεινή άποψη είναι πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν είναι παράνομο, ωστόσο την εποχή που ζούμε μέσα από όλους αυτούς τους περιορισμούς, που όλος ο πλανήτης είναι πιεσμένος ψυχολογικά, ίσως θα πρέπει λίγο να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τι ανεβάζουμε. Όχι γιατί είναι παράνομο αλλά καμιά φορά… Όταν ένα ποσοστό πάνω από το 80% του πληθυσμού δεν ταξιδεύει, όχι γιατί δεν θέλει αλλά δεν μπορεί για πάρα πολλούς λόγους από αυτούς που όλοι μας ζούμε, νιώθω πως πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με το τι ανεβάζεις. Σε σχέση με το πως προκαλείς τον άνθρωπο που σε ακολουθεί».

«Δεν θέλουμε να δείξει κάτι που δεν είναι. Απλά όταν υπάρχει μια ειδική συνθήκη, κανένας από εμάς ας πούμε δεν θα το έκανε αυτό. Αύριο, μεθαύριο αν ζητήσει η Ιωάννα Τούνη κάτι σε κοινωνικό σύνολο θα της γυρίσει κάποιος στην πλάτη και θα της πει πως δεν ασχολήθηκε με το τι γίνεται στην κοινωνία. Είναι, ρε παιδί μου, σαν να έχει πάρει φωτιά το Κορδελιό και εσένα σε ενδιαφέρει τι φόρεμα θα φορέσεις και τι φωτογραφία θα ανεβάσεις! Δηλαδή λίγο έχε συναίσθηση και τι συμβαίνει γύρω σου» πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος.