Η στιγμή που όλοι περιμέναμε φθάνει… και η Μυρσίνη θα μάθει ότι ο Κωνσταντής αγαπά τη Δρόσω και θέλει να την παντρευτεί Πώς όμως θα αντιδράσει;

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες!

Αφού ο Δούκας Σεβαστός μαθαίνει ξαφνικά από τον Τάκη ότι ο Νικηφόρος βρέθηκε ερωτικά με τη Δρόσω και ότι ο Σέργιος είναι γιος της Δρόσως και όχι της Ασημίνας, έρχεται η σειρά της Μυρσίνης για να πάθει σοκ.

Πώς θα αντιδράσει η Μυρσίνη όταν μάθει ότι και ο τρίτος της γιος έχει μπλέξει με μία… Σταμίρη; Σύμφωνα με το TiVi Sirial, την ώρα που ο Τάκης αποκαλύπτει στο Δούκα ότι ο εγγονός του είναι παιδί της Δρόσως έρχεται το δεύτερο σοκ. Ο Κωνσταντής επιβεβαιώνει το νέο λέγοντας: «Είναι αλήθεια πατέρα. Βρήκα τη Δρόσω στην Αθήνα και μου τα είπε όλα. Γι΄ αυτό είχε εξαφανιστεί τόσα χρόνια, για να προστατεύσει το γιο σου το καλομαθημένο…»

Και θα αποκαλύψει τότε: «Είμαι ερωτευμένος με τη Δρόσω και θέλω να την παντρευτώ». Τότε η Μυρσίνη θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η ιδέα ότι θα κάνει και τρίτη νύφη Σταμίρη είναι κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό της και οι αντίδρασή της θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Σεβαστού!